728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Επιμορφωτικά Πρόγραμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Ποια τα θετικά?




H άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος του ψυχολόγου στην Ελλάδα είναι τόσο γενική, που όλοι οι ψυχολόγοι, αν θέλουν να ασχοληθούν με την παιδοψυχολογία, πρέπει να κάνουν είτε μεταπτυχιακά είτε να εξειδικευτούν με κάποιο σεμινάριο, για να αποκτήσουν επιστημονικές γνώσεις; 

Σε μια μεγάλη μερίδα αυτών απευθύνεται και το Πρόγραμμα Κοινοτικής και Ψυχικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, επειδή οι καιροί δείχνουν, πως παρά τις δυσκολίες, οι γονείς θα αναζητήσουν τη βοήθεια ειδικού για τα παιδιά τους και φυσικά θα προτιμήσουν όσους έχουν πραγματική κατάρτιση


Επιμορφωτικά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας
Κατάρτιση στην Παιδοψυχολογία-Παιδοψυχιατρική από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου 
Σε συνεργασία με δομές για το παιδί και τον έφηβο


-Υψηλής ζήτησης
-Ζωντανή και διαδικτυακή διδασκαλία
-Με οικονομικά κριτήρια, που λαμβάνουν υπόψη την κρίση ( δόσεις, έκπτωση σε ανέργους και φοιτητές)
- Σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα σχεδιασμένα από τους ενδιαφερόμενους και εργαζόμενους στην ψυχική υγεία
-Με έμφαση στην ανάλυση περιπτώσεων και στην πρακτική άσκηση
- Με επιστημονικές δημοσιεύσεις και συνέδριο για όσους τις χρειάζονται
- Δομημένα βάσει των αρχών εκπαίδευσης ενηλίκων
- Για ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, εργαζόμενους στην ψυχική υγεία και γονείς

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρόσβαση σε μία μεγάλη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με εκατοντάδες ελληνικά και ξένα άρθρα, στα οποία θα έχετε πρόσβαση, πέρα από την ύλη, που θα αναρτούν οι διδάσκοντες.

 Η δημοσίευση σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό με impact factor είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προσόντα, που λίγοι διαθέτουν; Αυτό σας διασφαλίζει η συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, παράλληλα με τη συμμετοχή σε συνέδριο, εφόσον φυσικά η εργασία σας, με την καθοδήγηση μας, πληροί τα διεθνή κριτήρια δημοσίευσης

 Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου ,  με μία δωρεάν εφαρμογή θα μπορούν να συμμετέχουν και στις συζητήσεις.

  Τα προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας είναι τα μόνα στην Ελλάδα που δίνουν έμφαση στην βιωματική και πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων και στη συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε επιστημονικό συνέδριο και επιστημονική δημοσίευση σε διεθνές περιοδικό, εφόσον πληροί τα κριτήρια.

 Οι φοιτητές και οι άνεργοι δικαιούνται έκπτωσης 10% και  τα δίδακτρα εξοφλούνται σε 3 ή 2 δόσεις.

 Τα μαθήματα που είναι σε μορφή e-learning , δεν χρειάζεται να τα παρακολουθήσετε εκείνη την στιγμή που αναρτώνται . Το μάθημα αναρτάται στην σελίδα πρόσβασης των μαθητών και συνήθως δίνεται διορία 1-5 ημερών να το παρακολουθήσουν. 

 Δεν χρειάζεται να είστε κοντά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα που θα γίνονται σε διδακτική αίθουσα. Δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδος , να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ειδικά διαμορφωμένες διδακτικές αίθουσες , με οπτικοακουστικά μέσα, σε πόλεις όπως οι : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ.

 Τα μαθήματα αυτά ξεκινούν τις 22 Γενάρη 2016 και θα είναι σε μορφή e-learning και "δια ζώσης"(σε αίθουσα διδασκαλίας).


   Τα προγράμματα αυτά είναι :




 Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης Προγράμματος  , κ Πρασσά Ελένη.

e-mail: e.prassa92@gmail.com
e-mail: socm14013@soc.aegean.gr

Και στο τηλέφωνο : 6940911716
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: Επιμορφωτικά Πρόγραμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Ποια τα θετικά? Rating: 5 Reviewed By: Psychologized