728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δωρεάν παιχνίδια που αναπτύσσουν τις πνευματικες ικανοτητες (για παιδια)



 Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά (όπως και οι μεγάλοι) , αγαπάνε οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία.

 Με το σκεπτικό αυτό, πήραμε την πρωτοβουλία να επιλέξουμε κάποια flash games που θα αναπτύσσουν τις ικανότητες των παιδιών.

 Αυτά τα παιχνίδια ανάπτυξης του εγκεφάλου για τα παιδιά είναι διασκεδαστικά και εκπαιδεύουν επίσης τη μνήμη, τη συγκέντρωση, την επίλυση προβλημάτων, και άλλες δεξιότητες του εγκεφάλου.

 Όπως όλα τα online παιχνίδια , αυτά τα παιχνίδια είναι Δωρεάν να παίξετε ανά πάσα στιγμή , χωρίς να κάνετε εγγραφή κάπου και χωρίς περιορισμούς. Απλά επιλέξτε μια σελίδα του παιχνιδιού και να αρχίσετε να παίζετε.

 Έχουμε επιλέξει κάποια παιχνίδια και θα σας αναλύουμε πως ωφελεί. 

 Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το site είναι φιλικά προς την οικογένεια, αλλά αυτά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους νέους. Κυρίως αποφεύγουμε τα τερατόμορφα ή κάποια που δεν ακονίζουν ο μυαλό.

 *Τα παιχνίδια είναι flash και χρειάζεται να έχετε εγκαταστήσει το flash player για να παίξουν

 ( Θα προσθέσουμε κι άλλα παιχνίδια και για μεγάλους ).

Λίστα παιχνιδιών


Διαμάντια : 

Αυτό είναι ένα πολύχρωμο παιχνίδι  που βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη ταχύτητα σκέψεως. Ο σκοπός του Bejeweled είναι να βάλουμε τα κοσμήματα σε σειρά ώστε να για να σχηματίσουν "τριάδες". Όταν κάνετε μια τριάδα, τα τρία αυτά κοσμήματα εξαφανίζονται και οι στήλες και σειρές του παιχνιδιού συμπληρώνονται με νέα κοσμήματα από πάνω.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χάρι το Χάμστερ : 

Ο Χάρι το χάμστερ αναπτύσσει την ικανότητα αντίληψης χώρου και με συνδυασμό στρατηγικής επίλυσης . Σώστε το χαριτωμένο μικρό Χάρι από την πεινασμένη γάτα!



Για να ξεκινήσετε να παίζετε, κάντε κλικ στο κουμπί "Start Game". Γρήγορα οικοδομήσουμε μια σήραγγα διαφυγής για Harry το χάμστερ, πριν η γάτα πηδήξει και τον πιάσει.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η βιβλιοθηκάριος : 

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Αυτό το παιχνίδι ασκεί τη βραχυπρόθεσμη μνήμη σας και σας βοηθά να βελτιώσετε τη μνήμη σας σχετικά με τον χώρο.

Βοηθήστε κυρία Λυδία να βρει γρήγορα τα βιβλία για τα παιδιά. Φυσαλίδες πάνω από τα κεφάλια των παιδιών σας λένε ποια βιβλία θέλουν. Αλλά τα βιβλία δεν έχουν επισημανθεί, έτσι πρέπει να απομνημονεύσετε τη θέση του κάθε βιβλίου!

Για να παίξετε χρησιμοποιείτε τα βελάκια ενώ για να πάρετε ένα βιβλίο πατάτε το Spacebar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mario Memory 

Ο αγαπημένος σε όλους Super Mario, βασίζεται στο παλιό παιχνίδι Συγκέντρωσης παίζεται με κάρτες. Αυτό το παιχνίδι ασκεί τη βραχυπρόθεσμη μνήμη σας.


 Για να ξεκινήσετε να παίζετε Mario Memory , απλά κάνετε κλικ με το ποντίκι πάνω σε εικόνες , γυρίστε μια κάρτα και να θυμηθείτε την εικόνα που είδατε


Στη συνέχεια, γυρίστε άλλη κάρτα και προσπαθείτε να τις ταιριάξετε



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίλιζα



H αγαπημένη σε όλους Τρίλιζα εκπαιδεύει την στρατηγική σκέψη, την αναλυτική ικανότητα και την αναγνώριση προτύπων.

 Αυτές οι δεξιότητες του εγκεφάλου είναι χρήσιμες κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας όπου απαιτείται η επίλυση προβλημάτων, ο χρόνος αντίδρασης, και αναλυτική σκέψη.


Περιμένετε  το παιχνίδι για να φορτώσει. Επιλέξτε το είδος του παιχνιδιού για να παίξετε. Δίνεται η δυνατότητα να παίξετε σε πιο πολλά τετράγωνα. Ακόμα δύνεται και η δυνατότητα να παίξετε εναντίων του υπολογιστή ή με κάποιον που είναι δίπλα σας. Παίζεται με ποντίκι.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: Δωρεάν παιχνίδια που αναπτύσσουν τις πνευματικες ικανοτητες (για παιδια) Rating: 5 Reviewed By: Psychologized