728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Οι Ομιλητές της παρουσίασης του βιβλίου στην Αθήνα την Τετάρτη 1 Ιουνίου.




 H παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Ψυχολόγου Αντώνιου Καλέντζη από τις Εκδόσεις Αρναούτη, θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 22:00 το απόγευμα στην Αθήνα. Σκοπός της παρουσίαση τους βιβλίου είναι να γνωρίσετε τον Συγγραφέα , καθώς και να υπάρξει διάλογος στο τέλος της παρουσίασης με ερωτήσεις του κοινού. 




Η παρουσίαση θα γίνει στην Αθήνα στο

Cafe - Πολυχώρος " Αίτιον "
Τζιραίων 8-10 (Tziraion 8-10), 11742 Αθήνα
Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ώρα : 20:00


 Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο εκδοτικός οίκος "Αρναούτης" , με τον κύριο Δημήτριο Αρναούτη να κάνει αναφορά σε αυτή την πρώτη προσπάθεια του Αντώνιου Καλέντζη.

 Επίσης θα μιλήσουν οι :


Η Αντιγόνη Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Αθήνα. να να επιστρέψει και πάλι πίσω στην γενέτηρά της  Πέρασε στο ΤΕΙ Διοίκησης Και Οικονομίας τμήμα τοπικής Αυτοδιοίκησης το 2004. Εργάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών στην Γενική Διεύθυνση και παράλληλα το ανήσυχο πνεύμα της καταπιανόταν σε πολλές άλλες δραστηριότητες. Η μεγάλη της αγάπη για το τραγούδι την οδήγησε στο να σπουδάσει κλασσικό τραγούδι και στο πιάνο, μιας και η μητέρα  της την γαλούχησε από πολύ μικρή ηλικία , ενώ τελευταία ανακάλυψε την αδυναμία της στον χορό και συγκεκριμένα το ταγκό.






 Ο Μάριος Μανιάτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Παραγωγής του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Leicester.  
 Εργάζεται για περισσότερα από 15 χρόνια στον ευρύτερο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, απασχολούμενος σε μεγάλες Ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους όπως: υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, διαφήμισης, φαρμακευτικών σκευασμάτων, αυτοκινητοβιομηχανίας και πολλούς άλλους. 
 Σε όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αναλάβει σημαντικούς και κρίσιμους ρόλουςσύμβουλος,  διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού,  project manager σε πολυεθνικά έργα σχετικά με ανθρώπινους πόρους. Ρόλοι που απαιτούσαν ιδιαίτερες δεξιότητες και αποτελεσματική συνεργασία με ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
 Τώρα εργάζεται ως Σύμβουλος Σταδιοδρομία και Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατέχει επίσημη πιστοποίηση στο coaching, από τον ICF (International Coaching Federation), ενώ έχει εξειδικευτεί σε ιδιαίτερα εργασιακά ζητήματα όπως το change management και  η αποτελεσματική παροχή ανάδρασης στους εργαζόμενους (feedback coach). 
 Έχει γράψει πολλά άρθρα για θέματα ανθρώπινου δυναμικού σε σχετικά έντυπα, ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκε το πρώτο του συγγραφικό έργο από τις εκδόσεις Πατάκη με τίτλο  «Συγχαρητήρια Προσλαμβάνεστε! Τα 7 μυστικά της επιτυχημένης συνέντευξης». Στην επίσημη σελίδα του βιβλίου του παρέχει ιδέες και χρήσιμες συμβουλές για όσους αναζητούν εργασία 



πληροφορίες : Psychologized@gmail.com


Εγγραφείτε στην εκδήλωση κάνοντας κλικ :

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: Οι Ομιλητές της παρουσίασης του βιβλίου στην Αθήνα την Τετάρτη 1 Ιουνίου. Rating: 5 Reviewed By: Psychologized