728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

(ZΗΤΕΙΤΑΙ) Εθελοντής Ψυχολόγος - Emfasis






Τι χρόνο χρειάζεται να αφιερώσεις: Ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο, 2 - 5 ημέρες / εβδομάδα,  4 ώρες / ημέρα. Τα ωράρια είναι 10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00. Ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στα προαναφερθέντα ωράρια. Ελάχιστη συμμετοχή 8 ημέρες / μήνα. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του εθελοντή, σχεδιάζεται το πρόγραμμα.

Πού θα προσφέρεις:
Θα συμμετέχεις ενεργά στις ομάδες Social Street Work, στον τομέα του Youth Work της Emfasis Foundation, στηρίζοντας παιδιά απόρων οικογενειών, ανήλικα που εργάζονται στο δρόμο, εφήβους προερχόμενους από δυσλειτουργικό οικογενειακό περιβάλλον ή με μαθησιακές ή κοινωνικές δυσκολίες.

Τι κερδίζεις / τι μαθαίνεις:
Εμπειρίες ζωής, ηθική ικανοποίηση, επαφή με άλλους εθελοντές σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον. 
Η Emfasis Foundation, επίσης, προσφέρει εκπαίδευση, σεμινάρια, προσωπικό πρόγραμμα προόδου, ευκαρία για ειδική επαγγελματική συμβουλευτική (mentoring) με συνεργάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βεβαίωση εθελοντικής εργασίας μετά από 3 μήνες παρουσίας στην Οργάνωση, καθώς και δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα " EΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ᾽.

 ΑπαιτήσειςΕάν γνωρίζεις / έχεις, θα βοηθούσε:
Ειδίκευση στην παιδοψυχολογία θα ήταν επιθυμητή, όχι απαραίτητη. Αγάπη προς τα παιδιά, επικοινωνιακό & ομαδικό πνεύμα, όρεξη για δουλειά, υπευθυνότητα και αξιοπιστία στη δέσμευση που αναλαμβάνεις.




Δείτε το βίντεο 





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: (ZΗΤΕΙΤΑΙ) Εθελοντής Ψυχολόγος - Emfasis Rating: 5 Reviewed By: Psychologized