728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η σελίδα μας ανανεώθηκε !




 Κλείνοντας τα 3 χρόνια  , η σελίδα μας έχει αλλάξει πολλές μορφές.

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σήμερα 15/3/16 έγινε το τελευταίο update της έκδοσης της ιστοσελίδας μας.

 Αυτό το κάναμε για να μπορείτε πιο εύκολα να κινείστε στην ιστοσελίδα σε άρθρα που έχουμε παρατηρήσει ότι σας ενδιαφέρουν πιο πολύ .

 Επίσης δημιουργήσαμε νέες στήλες:

Άποψη : είναι η στήλη που οι αναγνώστες μας μπορούν να μας στέλνουν το άρθρο τους και επιλεγμένα άρθρα από αυτά να δημοσιεύονται.

 Διδακτικές ιστορίες: είναι η στήλη που θα γράφουμε διδακτικές ιστορίες ή κείμενα μικρά με βαθύτερο νόημα.

 Παιδιά : τα παιδιά και οι γονείς θα έχουν το δικό τους χώρο στη σελίδα μας, που μπορούν να διαβάζουν τις τελευταίες έρευνες σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν :

 Psy TV : ανήκει στο Psychologized Project , που βρίσκονται επιλεγμένα βίντεο με ομιλίες,ημερίδες, αστεία βίντεο, συνεντεύξεις, γνώσεων. Όλα αυτά τα βίντεο έχουν κοινό παρονομαστή ότι αφορούν την Ψυχική Υγεία.

 Psychologized Magazine : η προσπάθεια ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2014 και τα πρώτα 2 τεύχη βγήκαν στα Αγγλικά. Τον Μάρτιο του 2016 κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος στα ελληνικά και σκοπός μας είναι να ανεβάζουμε 1 δωρεάν διαδικτυακό περιοδικό 30 σελίδων, με άρθρα επιλεγμένων επιστημόνων Ψυχικής Υγείας. 

 Σοφά Λόγια : κάθε ημέρα ανεβάζουμε μια εικόνα με γνωμικά, αστείες φράσεις και φράσεις αισιοδοξίας .

 Επιστημονική έκδοση : ανήκει στο Prychologized Project και έχει επιστημονικά άρθρα, τα οποία είναι γραμμένα στα Αγγλικά.

 Αγγελίες : εδώ θα αναρτώνται αγγελίες Ψυχικής Υγείας για εργασία, καθώς και πληροφορίες για το πως να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 Έρευνα : πρόκειται για τις τελευταίες έρευνες που δημοσιεύονται σε γνωστά εγχειρίδια Ψυχολογίας στο εξωτερικό, που μεταφράζονται στα ελληνικά από την συντακτική μας ομάδα .

 Σχέσεις : όλα τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις σχέσεις , είτε ερωτικές είτε φιλικές .

 Τέλος, μπορείτε πλέον να αφήνετε και σχόλια μέσω facebook, αρκεί απλά να είστε συνδεδεμένοι με κάποιο λογαριασμό facebook ήδη. Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή !!



 Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε στο κάθε βήμα μας , πράγμα που μεταφράζεται με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις . Εμείς θα συνεχίσουμε να παρέχουμε δωρεάν γνώσεις και να "κάνουμε το κάθε τι να είναι κομμάτι της Ψυχολογίας"... αυτή είναι η φιλοσοφία μας άλλωστε.


Αντώνιος Καλέντζης
Συντάκτης Psychologized
psychologized@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: Η σελίδα μας ανανεώθηκε ! Rating: 5 Reviewed By: Psychologized