728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Βούλιαξε η Αγορά Αργύρη στην εσπερίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου !!!




 Πέρα από κάθε προσδοκία επισκεψιμότητας  είχε την Παρασκευή 18/3 η εσπερίδα που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Πάτρα.

 Πάνω απο 700 βεβαιώσεις παρακολούθησης δόθηκαν σε μια αίθουσα 150 ατόμων
(οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους).

 Η ημερίδα έγινε στην "Αγορά Αργύρη" στην Πάτρα , που παραχωρήθηκε δωρεάν από τον Δήμο Πατρέων.

 Την εσπερίδα άνοιξε η κ. Έλενα Πρασσά και καλησπέρισε τους επισήμους :

- Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών , Ιωάννης Χαριτάντης.
Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πατρέων, Αντινομάρχης Αχαΐας, Γεράσιμος Φεσσιάν.
- Διευθύντρια Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση΄΄Η ΜΕΡΙΜΝΑ΄΄, Παναγιώτα Τόγια.


- Καγκελάρη Ιωάννα Msc Μαία, Προισταμένη Μαιευτικής Γ.Ν Πατρών.
Η κυρία Καγκελάρη Ιωάννα Msc Μαία, είναι Προϊσταμένη στην Μαιευτική Μαιευτική Γ.Ν Πατρών. Με εμπειρία άνω των 25 ετών στον τομέα αυτόν. Μας μίλησε για το πως η αγωγή του παιδιού αρχίζει από την σύλληψη του εμβρύου. Μιας και υπάρχει η κοινή άποψη ότι η διαπαιδαγώγηση ξεκινά μετά την γέννηση , ήταν μια πολύ  ενδιαφέρουσα ομιλία για γονείς, νέους γονείς , εκπαιδευτικούς , αλλά και σε όλους όσους δεν έχουν σκεφθεί να είναι γονείς ακόμα.

- Πρασσά Ελένη Msc Κοινωνιολόγος , Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
 Η κυρία Πρασσά Ελένη είναι Κοινωνιολόγος και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα Παιδοψυχολογία- Παιδοψυχιατρική. Είναι επίσης εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
 Η κ. Πρασσά θα ανέπτυξε το θέμα: Το φαινόμενο της παραφύλαξης (stalking) στην Ελλάδα. Η έρευνα που μας παρουσίασε αποτελεί μία πρώτη διερευνητική προσέγγιση που αφορά το φαινόμενο της παραφύλαξης καθώς και το προφίλ του αθέατου διώκτη έτσι όπως παρουσιάζεται στον ελλαδικό χώρο.
Email : Ε.prassa@acadimia.com

- Καλέντζης Αντώνιος MBPsS MISCP .
 O Αντώνιος Καλέντζης κατέχει πτυχίο BA Ψυχολόγου και έχει πρακτική εμπειρία από το 2009 σε Νοσοκομεία της Ελλάδος και της Αγγλίας , ενώ είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο School of Continuing Education του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ΗΠΑ. Επίσης είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (Κλινικών Ψυχολόγων και Νευροψυχολόγων), του Βρετανικού Υπουργείου Παιδείας και του Διεθνούς Συλλόγου Coaching Ψυχολόγων. Είναι εκπαιδευτής Ενηλίκων στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Παιδοψυχολογία- Παιδοψυχιατρική .
 Ο κύριος Αντώνιος Καλέντζης, μας μίλησε για τo πως επηρεάζει η Ψυχολογική βία την ανάπτυξη τους ανθρώπου και για ποιο λόγο τα αρνητικά/θετικά πρότυπα στην παιδική ηλικία, μπορούν να πλάσουν μια προσωπικότητα.
Email : Kalentzis@acadimia.com




 Η ιστοσελίδα μας Psychologized στήριξε αυτή την ημερίδα στην πόλη της Πάτρας και θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που δεχθήκατε το κάλεσμά της.

 Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ταλαιπωρία σας, καθώς θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε νέα ημερίδα/εσπερίδα σχετικά με την Ψυχική Υγεία , στο εγγύς μέλλον.

*Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κ. Φεσσιάν για την προσφώνησή του ως Δημοσιογράφο . Γνωρίζουμε ότι η δημοσιογραφία είναι κάτι που κάνει με πολύ αγάπη και μεράκι, όμως η κύρια εργασία του είναι Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Πατρέων, Αντινομάρχης Αχαΐας . Προτείνουμε ,όμως, όσοι δεν τον γνωρίζετε, να παρακολουθήσετε τα λεγόμενά του, πραγματικά θα τα λατρέψετε.
**Όλοι οι εργαζόμενοι της Αγοράς Αργύρη βοήθησαν με το παραπάνω για την ομαλή τέλεση της εσπερίδας. Πραγματικά , η Αγορά Αργύρη αποτελέι ένα στολίδι για την πόλη της Πάτρας και οι υπάλληλοι που την στελεχώνουν είναι άξιοι γι αυτές τις θέσεις.
 Φωτογραφικό Υλικό















  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: Βούλιαξε η Αγορά Αργύρη στην εσπερίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου !!! Rating: 5 Reviewed By: Psychologized