728x90 AdSpace

Καλέντζης
Latest News
Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Γνωριστε τους ομιλητές της εσπεριδας "Ψυχολογια και Κοινοτικη Υγεια"





Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στα πλαίσια του Επιμορφωτικού Προγράμματος Ψυχική και Κοινοτική Υγεία ( Life Coaching -Προπονητική Ζωής) , σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα :





"Ψυχολογία και Κοινοτική Υγεία"


Ομιλητές :

Καγκελάρη Ιωάννα Msc Μαία, Προισταμένη Μαιευτικής Γ.Ν Πατρών.

 Η κυρία Καγκελάρη Ιωάννα Msc Μαία, είναι Προϊσταμένη στην Μαιευτική Μαιευτική Γ.Ν Πατρών. Με εμπειρία άνω των 25 ετών στον τομέα αυτό, θα μας μιλήσει για το πως η αγωγή του παιδιού αρχίζει από την σύλληψη του εμβρύου. Μιας και υπάρχει η κοινή άποψη ότι η διαπαιδαγώγηση ξεκινά μετά την γέννηση , θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για γονείς, νέους γονείς , εκπαιδευτικούς , αλλά και σε όλους όσους δεν έχουν σκεφθεί να είναι γονείς ακόμα.

Πρασσά Ελένη Msc Κοινωνιολόγος , Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 Η κυρία Πρασσά Ελένη είναι Κοινωνιολόγος και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα Παιδοψυχολογία- Παιδοψυχιατρική. Είναι επίσης εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε εκπαιδευτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
 Η κ. Πρασσά θα αναπτύξει το θέμα: Το φαινόμενο της παραφύλαξης (stalking) στην Ελλάδα. Η έρευνα που θα μας παρουσιάσει αποτελεί μία πρώτη διερευνητική προσέγγιση που αφορά το φαινόμενο της παραφύλαξης καθώς και το προφίλ του αθέατου διώκτη έτσι όπως παρουσιάζεται στον ελλαδικό χώρο.
Email : Ε.prassa@acadimia.com

Καλέντζης Αντώνιος MBPsS MISCP .

 O Αντώνιος Καλέντζης κατέχει πτυχίο BA Ψυχολόγου και έχει πρακτική εμπειρία από το 2009 σε Νοσοκομεία της Ελλάδος και της Αγγλίας , ενώ είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο School of Continuing Education του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ΗΠΑ. Επίσης είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (Κλινικών Ψυχολόγων και Νευροψυχολόγων), του Βρετανικού Υπουργείου Παιδείας και του Διεθνούς Συλλόγου Coaching Ψυχολόγων. Είναι εκπαιδευτής Ενηλίκων στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Παιδοψυχολογία- Παιδοψυχιατρική .
 Ο κύριος Αντώνιος Καλέντζης, θα μας μιλήσει για τo πως επηρεάζει η Ψυχολογική βία την ανάπτυξη τους ανθρώπου και για ποιο λόγο τα αρνητικά/θετικά πρότυπα στην παιδική ηλικία, μπορούν να πλάσουν μια προσωπικότητα.
Email : Kalentzis@acadimia.com




Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το 
Πανεπιστήμιο Αιγαίου





  Η εκδήλωση θα λάβει χώρο στην Πάτρα , 18 Μαρτίου 2016 , στην Αγορά Αργύρη, Πολυχώρος Δήμου Πατρέων, Αγίου Ανδρέου 12. 

Ώρα : 19:00 - 21:00

 Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του προγράμματος 


"Πιστοποιημένη Κατάρτιση στην Συμβουλευτική και στο Life Coaching" (www.goo.gl/uAqJgt ) 


 Μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις στο facebook για την εκδήλωση κάνοντας κλικ ΕΔΩ 




 Μιας και η ζήτηση για την εσπερίδα που θα γίνει στην Πάτρα στις 18/3 είναι ήδη μεγάλη , σας δίνουμε μια ακόμα επιλογή.

 Θέλοντας να αποφύγουμε το ενδεχόμενο κάποιοι να μην λάβουν την βεβαίωση παρακολούθησης, θα ανεβάσουμε φόρμα συμμετοχής όπου μπορείτε να χορηγηθείτε την βεβαίωσή σας μέσω email, καθώς να μαθαίνετε πρώτοι για τις επόμενες δράσεις/ημερίδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε όλη την Ελλάδα (ήδη αυτή την περίοδο γίνονται σε Αθήνα, Βόλο, Κόρινθο).

 Αν σας ενδιαφέρει να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής κάνετε
κλικ ΕΔΩ


Οι Διαδικτυακές φόρμες θα ισχύουν μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 2. Έπειτα θα μπορείτε να κάνετε εγγραφή για τις βεβαιώσεις ΜΟΝΟ από την γραμματεία που θα βρίσκεται στην εσπερίδα.
Να σημειώσω ότι η Φόρμα συμπλήρωσης δεν σημαίνει ότι είναι και κράτηση θέσεως .

Έως τις 6:30 στον ίδιο χώρο γίνεται άλλη ημερίδα. Ο χώρος θα αδειάσει από τον κόσμο , θα καθαριστεί και θα ετοιμαστεί για να γίνει η δική μας.
Όσοι απο εσάς θέλετε να βρίσκεστε νωρίτερα για κράτηση θέσεως, λυπούμαστε αλλά θα πρέπει να αποχωρήσετε από την αίθουσα.

Τα check in θα ξεκινήσουν να γίνονται στις 18:40 .
Η εσπερίδα θα ξεκινήσει στις 19:00.

Πρόγραμμα:
Χαιρετισμός επισήμων : 19:10
Ομιλία Έλενας Πρασσά : 19: 25
Ομιλία Ιωάννας Καγκελάρη : 19:55
Ομιλία Αντώνιου Καλέντζη : 20:25
Ερωτήσεις κοινού : 20:50 - 21:00 
Λήξη Εσπερίδας : 21:00
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πατρέων για την παραχώρηση του πολυχώρου.

Η ιστοσελίδα Psychologized στηρίζει την ημερίδα αυτή
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε την άποψή σας εδώ

Item Reviewed: Γνωριστε τους ομιλητές της εσπεριδας "Ψυχολογια και Κοινοτικη Υγεια" Rating: 5 Reviewed By: Psychologized